document

 

Op woensdag 01/05 OPEN van 9.30 tot 12.00!

Donderdag (OLHvaart) 30/05 OPEN van 9.30 tot 12.00!

UITZONDERLIJK GESLOTEN OP:

Zondag 05 mei'19 en Woensdag 12 juni'19

Giuliana, een Italiaanse in hart en nieren, groeide op in de winkel van haar ouders. Later besloot ze haar eigen weg te gaan en na een korte zoektocht besloot ze zelf met een Italiaanse delicatessenwinkel te starten. Uit liefde voor de mensen, het land, de taal, het eten en het drinken. En die passie merk je. Bij Giuliana kan je terecht voor de lekkerste Italiaanse producten van verse vleeswaren, kazen, pasta tot wijnen, bubbels, likeuren,...

Doe daar nog een flinke schep vriendelijkheid, spontaniteit én enthousiasme bovenop en ieder bezoekje aan haar winkel wordt een korte trip naar het mooie Italië.

P.S. Bij Da Giuliana kan je ook terecht voor geschenkmanden, anti pasta schotels en relatiegeschenken. De verse, zelfbereide pasta's zijn enkel te krijgen op aanvraag of tijdens de feestdagen. Meer info? Neem dan telefonisch contact op of spring even binnen. Altijd welkom!

Nieuwsbrief 

Wil je graag onze nieuwsbrief, met info over onze acties, evenementen en assortiment, ontvangen? Vul dan hier je gegevens in.

 
document