document

 

OP WOENSDAG 2/01 OPEN vanaf 14u!!!

(Gelieve geschenkmanden tijdig te bestellen)

Extra geopend op dinsdag 18/12 van 14u tot 17u!!!

Op zondag 23/12 & 30/12 zijn wij langer geopend tot 16u!!!

Op 24/12 & 31/12 OPEN tot 16u!!!

Gesloten op 25/12 & 01/01/19

Wij gaan er even tussenuit van 20/01 tem 23/01

Wensen jullie fijne feesten...Buone feste a tutti!!!

Giuliana, een Italiaanse in hart en nieren, groeide op in de winkel van haar ouders. Later besloot ze haar eigen weg te gaan en na een korte zoektocht besloot ze zelf met een Italiaanse delicatessenwinkel te starten. Uit liefde voor de mensen, het land, de taal, het eten en het drinken. En die passie merk je. Bij Giuliana kan je terecht voor de lekkerste Italiaanse producten van verse vleeswaren, kazen, pasta tot wijnen, bubbels, likeuren,...

Doe daar nog een flinke schep vriendelijkheid, spontaniteit én enthousiasme bovenop en ieder bezoekje aan haar winkel wordt een korte trip naar het mooie Italië.

P.S. Bij Da Giuliana kan je ook terecht voor geschenkmanden, anti pasta schotels en relatiegeschenken. De verse, zelfbereide pasta's zijn enkel te krijgen op aanvraag of tijdens de feestdagen. Meer info? Neem dan telefonisch contact op of spring even binnen. Altijd welkom!

Nieuwsbrief 

Wil je graag onze nieuwsbrief, met info over onze acties, evenementen en assortiment, ontvangen? Vul dan hier je gegevens in.

 
document