Stap binnen in de wereld van Da Giuliana en voel je onmiddellijk thuis. Maak kennis met een uitgebreid assortiment aan wijnen, limoncello's, grappa's en andere likeuren. Ontdek wat verder de allerbeste Italiaanse prosecco's en de toppers van de Italiaanse bubbels zoals Berlucchi, Ferrari en Bellavista (metodo tradizionale classico).

En natuurlijk moet je bij zo een lekker drankje ook wel een hapje voorzien (of twee, of drie, of...). Je ogen dwalen automatisch af naar de rijkelijk gevulde toog met Italiaanse vleeswaren, kazen en antipasti. Allemaal super vers én van hoge kwaliteit. 

Combineer dat ook nog eens met een verse of droge pasta (de soorten & vormen zijn ontelbaar), één van de sauzen, groentenconserven,... en je hebt een lekkere volledige maaltijd.

Afsluiten doe je met een zoetigheidje zoals een lekker Italiaans koekje zoals cantuccini of amaretti. Of ga zelf aan de slag en maak een dessert met verse ricotta of mascarpone als kers op de taart. De ingrediënten kan je bij Da Giuliana vinden, en met wat geluk ontfutsel je een authentiek recept van de Italiaanse 'mama'.

Hadden we trouwens al vermeld dat je er elke dag versgebakken brood kan krijgen?

Je kunt al dat lekkers ook nog eens in een mand laten schikken als geschenk of een verse antipasta schotel bestellen voor als je gasten hebt. Zo wordt elke gelegenheid een warm Italiaans feest.

Da Giuliana

Zin in meer? Klik dan op de foto hiernaast en er gaat een nieuwe wereld voor je open.